yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Suratsız takdirde işlemlevini alegori getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım alanından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 koca kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına ilgilı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

İstenmeyen bir durum meydana ulaştığında önemi bir anda dirimsel bir seviyeye çıdem yangın kapıları, bu sebeple hemen her hizmetletmenin ehil olması müstelzim kapılar arasındadır. Alanında mütehassıs ekiplerin kurması ve TSE standartlarına şayan halde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir düzın yaratılmasını sağlamlayabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu gibi mümkün.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Mafevkda bucak kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda Yangın Çıkış Kapısı 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page